The Media Database That Really Understands Journalists

Explore Our Database And See What Journalists Create So You Can Better Connect 🫶

Find Out More

Media Database D dbalears.cat Jaume Sastre

Jaume Sastre
vagadefam

15781 followers

Sant Joan (1959). Professor jubilat. Vaga de fam per una educació de qualitat i en català maig-juny 2014. Cap agressió sense resposta! Independència!

Publications:
Topics
cat
Recent articles
Tamames, el comunista que el franquisme va infiltrar dins el Comitè Central del PCE
Feb 28, 2023
dbalears.cat
A Thread from &vagadefam: "1 Les escoles catalanes denunciades per fer ensenyament en català i obligades a imposar l'espanyol per la [...]"
Dec 11, 2021
threader.app
A Thread from &vagadefam: "1 El linxament, la caça de bruixes i l'opressió colonial que patim els catalans és equiparable al que van [...]"
Dec 10, 2021
threader.app
A Thread from &vagadefam: "1 LES ESCOLES CATALANES VÍCTIMES DE LA CAÇA DE BRUIXES DIRIGIDA DES DE LA ZARZUELA SÓN SET CEIP Josefina [...]"
Dec 08, 2021
threader.app
Espanya ens fa la guerra
Oct 28, 2021
dbalears.cat
A Thread from &vagadefam: "Simón Bolívar, l'alliberador de Sud-amèrica, deia que "L'art de guanyar s'aprèn de les derrotes". L'1 [...]"
Oct 10, 2021
threader.app
A Thread from &vagadefam: "1 Per a mi, a Espanya no hi ha incontrolats ni divisió a l'hora de fer la guerra contra Catalunya. Fixem-nos [...]"
Sep 27, 2021
threader.app
A Thread from &vagadefam: "1 Pau Vidal diu que "els catalanoparlants tenim mentalitat de perdedors i que l'hem de canviar". Per part [...]"
Aug 22, 2021
threader.app
A Thread from &vagadefam: "1Junqueras és un cas patològic digne de merèixer un estudi clínic ja que es comporta com aquella persona que [...]"
Jun 29, 2021
threader.app
A Thread from &vagadefam: "1 Repetiré coses que ja he dit. Fer la independència és una cursa de fons, una marató plena d'obstacles, [...]"
May 09, 2021
threader.app

Find out everything there is to know

Publication resume, most loved topics, and more. Find out everything there is to know about a journalist, in our 500k+ database.

Start a 30-day free trial of BuzzSumo.

START YOUR FREE TRIAL

Already registered? Log in to your account